Chokoladekage – så nemt er det!

Chokoladekage – så nemt er det!

Er du også helt vild med kage og måske chokoladekage især? Så er den gode nyhed, at der er ikke noget, der er så nemt, som at lave en lækker chokoladekage. Derudover skal der kun bruges meget få ingredienser, som langt hen af vejen er grund ingredienser, de fleste har i deres køkken til dagligt. Især er det nemt, idet man blot skal bruge en skål til at smække det hele i og så røre det godt rundt. Herefter skal dejen i en form og så i ovnen. Nemmere bliver det vist ikke. Ønsker man at gøre lidt ekstra ud af ens chokoladekage?

 

Så er chokoladekage yderst velegnet til at blive pyntet med diverse lækre ting. Det kunne være forskellige bær eller det kunne være en lækker mousse. Det er faktisk bare at være kreativ på dette punkt. Også i dejen kan man tilføje det, man nu måtte ønske, enten lidt ekstra store stykker chokolade eller nødder. På ingen tid vil man kunne have en super lækker dessert klar, som kan pyntes lige, som man ønsker. Så nemt er det at skabe noget helt fantastisk og lækkert, som alle ens gæster vil sætte pris på. Der findes kun fantastisk chokoladekage, idet den er så utrolig taknemmelig at arbejde med.

 

Lav fantastisk chokoladekage på 10 minutter

Det lyder måske for godt til at være sandt. Men det er virkelig så nemt at lave en fantastisk chokoladekage, at det ikke tager mere end blot 10 minutter. Så det kan man vist lige overkomme. Og det kan virkelig passe, idet man blot skal blande de få ingredienser i en stor skål og rør det hele sammen til en sammenhængende dej. Og et er denne del, som kun tager en 10 minutters tid. For selvfølgelig tager det i alt lidt længere, idet chokoladekagen også lige skal en tur i ovnene, men denne del af arbejdet gør ovnen og man skal ikke selv gøre noget eller arbejde mere, når den er sat i ovnen.

 

Så når du har brugt 10 minutter, er din chokoladekage klar til at sætte i ovnen og herefter er det bare at vente. Ønsker man at pynte den yderligere, vil dette dog tage lidt ekstra tid, men denne del er helt op til en selv. For en chokoladekage kan sagtens stå for sig selv. Samt den har den fordel både at være helt fantastisk, lige når den kommer ud af ovnen, men også efter afkøling, er den lækker og ikke mindst efter at have være en tur i køleskabet, kan den igen fungere super godt. Så får du gæster er det ingen sag at kaste sig ud i en lækker og helt fantastisk chokoladekage, det tager kun 10 minutter og så er du klar med desserten.

 

Chokoladekagen er en sand klassiker

Er der egentlig noget mere klassisk end en god gammeldags chokoladekage? Det er lige før man hertil kun kan sige nej. For det er en klassiker, som ikke kan undgås på ethvert kageborg og til enhver børnefødselsdag. Chokoladekagen kan det at være noget, som alle kan lide og alle kan være med her. Den stikker ikke ud, men smager blot skønt af chokolade. Samt den kan gå til mange ting, til frugt eller is, så det er en oplagt dessertkage. Den kan pyntes og på denne måde gøres mere spændende. Eller der kan puttes andre smage i. Chokoladekagen kan simpelthen det hele, hvilket gør den så fantastisk, som den er.

admin

Related Posts

Livet før en kogende vandhane

Livet før en kogende vandhane

Tjen penge online – sådan gør du

Tjen penge online – sådan gør du

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning