Livet før en kogende vandhane

Livet før en kogende vandhane

Jeg er ret kræsen anlagt, og det har egentlig altid irriteret mig. Jeg syntes, det er ganske usofistikeret ikke at drikke rødvin, for eksempel. Det virker så voksent og dannet. Men jeg hader rødvin. Alene duften, nej tak.

Jeg er blevet meget bedre på madfronten, end jeg var for bare ti år siden. Det skyldes både, at jeg virkelig har haft et ønske om at udvide min palette, men i samme omgang også, at jeg har fået serveret en masse lækker mad med ingredienser, jeg ellers aldrig før har smagt eller selv ville have pillet ned fra hylderne i Netto.

Eksempelvis er vegetarmad jo virkelig blevet in på det seneste, og det har betydet, at jeg har smagt mad af grøntsager lavet af folk, der har forstand på det – i stedet for mig selv, der ikke kan meget andet end at koge en kartoffel og grille en aubergine. Og det har givet mine smagsløg mod på mere.

Anderledes ser det dog ud på drikkefronten. Jeg er cola-holiker og hører til den slags mennesker, der mener, at en blodrød cola duer til alle måltider – om end jeg til morgenmad holder mig til letmælk. Jeg har jo børn og når jeg skal være fuld, drikker jeg champagne eller gin/tonics, og så er jeg heldigvis rigtig glad for vand.

Ikke med brus, bare iskold vand fra hanen. Jeg elsker det og drikker formentlig mellem én og tre liter hver dag.

En kogende vandhane er undervurderet

Hjemme hos mig plejer vi altid at have én eller to store glasflasker med postevand i køleskabet, men det er skiftet ud nu. Jeg har nemlig fået et nyt armatur fra Quooker installeret i køkkenet, og det er noget af det mest festlige, der er sket for mit køkkenliv siden sidst, jeg lavede flødeboller.

Jeg har fået en kogende vandhane, og jeg havde helt undervurderet, hvad disse installationer ville gøre ved mit liv. Det er en hane som kan alt, da den har 5 forskellige slags vand, herunder varmt, kogende, brusende, afkølende og koldt vand.

Det er vidunderligt og har gjort alle former for madlavning, der kræver varmt vand, meget nemmere for mig. Vi havde overvejet at få sådan en installeret før, da vi havde spædbørn og boede i Vestergade, men undlod. Og hvis man kan fortryde bagudrettet, så gør jeg vist det.

Udover at være tidsbesparende, er det jo også et miljøhensyn at hente, da man ikke behøver at bruge energi på komfuret til at varme vandet op.

Udsigt til danskvand og iskoldt vand på et splitsekund

Quookeren ligner en helt normal vandhane, men der gemmer sig så mange overraskelser under overfladen. Grunden til, at jeg var begejstret for udsigten til bekendtskabet til at begynde med, var at Qookeren udover kogende vand, satte mig i udsigt, at jeg ville få danskvand. Det er overskudsagtigt på samme måde som isklumper i køleskabet og en seng med elevation. Det er næsten for meget, og så alligevel bare så perfekt.

Og danskvand har vi fået. Jeg drikker ikke danskvand bare sådan, men jeg kan rigtig godt lide at hælde danskvand i min hjemmelavede lemonade eller blande det op med Rynkebys blandede saft i de perioder, hvor jeg prøver at skære ned på mit colaindtag. Om mine gæster elsker, at jeg kan servere kold danskvand direkte fra hanen, så det har jo også lidt blær-værdi, og det er vigtigt, når man bor i Køge.

Men det bedste ved denne kogende vandhane, må jeg uden skam melde, er det iskolde vand. Uden sammenligning. On nej, vi taler ikke om koldt vand her, men iskoldt vand. Det betyder, at vi sparer på vandet, fordi man ikke står og lader vandet rende, til det bliver koldt, og det betyder, at vi har mere plads i køleskabet, og det er bare cool. Jeg får en lille optur hver gang, jeg tænder for hanen. Gør dig selv og din familie den tjeneste, at købe en kogende vandhane, da det helt sikkert vil gøre din hverdag meget nemmere. Du kan læse mere om Quooker vandhanen her.

admin

Related Posts

Tjen penge online – sådan gør du

Tjen penge online – sådan gør du

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning

Når du gerne vil opnå fuldkommen tilfredshed

Når du gerne vil opnå fuldkommen tilfredshed