fallback-image

Design dit eget billede til dit helt unikke cover

Hvis du er en kreativ sjæl, som hungrer efter en ny mulighed for at slippe kreativiteten løs, så er dette muligheden for dig. Står du til og med også og mangler et cover til din telefon eller din tablet? Så kan du slå to fluer med ét smæk ved at designe dit eget cover. Alting er i dine hænder: Farver, billede, design, stil etc. Læs mere om at skabe dit eget cover photo: Klik her.
Der er nu en vis charme over at have et cover, som man ved, ingen andre i hele verdenen har. Det er nemt at designe coveret over nettet, og det kræver ikke mere end kreativitet og internetforbindelse. Læs mere om at skabe cover photos.

Slip kreativiteten løs

Når du designer dit eget cover, får du både et unikt og personligt cover samt et cover, der beskytter og passer på din mobiltelefon eller tablet. Og så selvfølgelig en fantastisk mulighed for at give dit indre legebarn frie tøjler og benytte al den kreativitet, der gemmer sig i dig. Du bestemmer selv, om du ønsker at bruge billeder fra hjemmesiden, eller du hellere vil uploade dine egne, private billeder. Uanset hvad er det nemt og ligetil at komme i gang med at designe og afprøve farver. Det er også muligt at få skrevet en tekst på dit cover, eksempelvis et smukt citat, et digt eller en hilsen.

Disse covers fungerer også rigtig godt som gaver. Hvem ville ikke blive glad for et fint og ”hjemmelavet” cover med et billede og en lille hilsen? Når du skal designe et cover, foregår det på følgende måde: Til at starte med vælger du, hvilken type telefon eller tablet coveret skal være til, så du er sikker på, at det kommer til at passe. Når det så er gjort, gælder det selve den del med at designe coveret: Her vælger du først det billede, du ønsker skal på coveret og dernæst placeringen af billedet samt baggrundsfarven på coveret. Og så kan du eventuelt skrive en tekst og placere det på coveret.

Skab de flotteste cover photos

Du kan også vælge at bruge et andet program til at designe billedet til dit cover (et billedbehandlingsprogram eller lignende). Så kan du skabe et smukt og eventyrligt billede, som du bagefter kan uploade og sætte ind på dit cover og få skrevet en tekst til. Men hvad kan du forvente dig af et hjemmelavet cover udover unikhed og personlighed? Du kan forvente dig et cover af lige så god kvalitet, som hvis det var købt i en forretning. Oven i det får du så den høje grad af unikhed og personlighed. Der er mange kreative bud, når det gælder design af cover photo. Eksempelvis kan du tegne en tegning og tage et billede af den eller scanne den ind på computeren og bruge den på dit cover. Eller du kan lave et billede bestående af flotte figurer og symboler. Det er kun dig selv og din egen kreativitet, der sætter grænserne.

admin