En refleks til hunden kan redde liv

En refleks til hunden kan redde liv

Når det bliver mørkere uden for hen på efteråret, er det vigtigt, at du og din hund er ordentligt klædt på, når I skal ud og gå ture om morgenen eller sent på eftermiddagen eller aftenen.

 

Du kender det sikkert fra dig selv, at du vil have reflekser på, når du går en tur eller cykellygter, når du cykler i skole eller på arbejde. På samme måde er det vigtigt, at din hund har et par reflekser eller lygter på, sådan at den kan blive set i vintermørket.

Forskellige typer reflekser

Til din hund findes der flere forskellige typer af reflekser og lygter, som du kan sætte på. Det afhænger helt af, hvor stor eller lille din hund, er, og hvor meget sikkerhed du gerne vil sørge for, at I begge to har.

 

Eksempelvis kan du nøjes med enkelte reflekser a la dem, du selv har på tøjet. De kan for eksempels sættes på snoren til hunden, så du er sikker på at modgående kan se den også, hvis nu din hund for eksempel gerne vil løbe lidt rundt.

 

Du kan også få et refleks-halsbånd, som hunden har på hele tiden, og som ikke kan ryge af, selvom din hund løber og leger. Det er dog bedst, hvis din hund er korthåret, for så kan det langt nemmere ses.

 

Er din hund derimod langhåret, er det en god idé med en refleksvest til hunden i stedet. Den er du hundrede procent sikker på, at man kan se langt væk fra, både andre hundeejere, cykler og bilister.

 

Er det ikke nok, så kan det kombineres med et par lygter, sådan at du er helt sikker på, at man kan se jer. Se udvalget af refleks til hunde her.

Tips til brug af reflekser

  • Husk reflekser til jer begge

Selvom din hund nok er den, der løber vildest omkring, når I er ude at gå ture i vintermørket, så sørg for også selv at have et par reflekser på, så man også kan se dig komme gående. Især hvis du løber ture med din hund, er det vigtigt.

 

  • Vurder om din hund skal have lygter eller reflekser på

Alt efter hvor I befinder jer, når I går ture, så kan det være godt med reflekser eller lygter. Går I for eksempel et sted, hvor der er mange gadelamper og lys i forvejen, kan reflekserne være rigeligt. Men går I på landeveje, hvor der er utroligt mørkt, er det vigtigt, at I er ekstra oplyst. Som for eksempel med et par lygter på jer hver.

 

  • Kombiner gerne de to

Netop det med at kombinere både lygter og reflekser til hunde, kan det være en fordel, hvis I går ture meget tidligt eller sent, hvor det er ekstra mørkt. Sæt lygterne på snoren og hunden og giv den en refleksvest på. Så er du i hvert fald sikker på, at folk ser jer. Især hvis I går ture, hvor der normalt ikke kommer så mange gående, er det vigtigt.

admin

Related Posts

Livet før en kogende vandhane

Livet før en kogende vandhane

Tjen penge online – sådan gør du

Tjen penge online – sådan gør du

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning