Pynt op til den mest ekstravagante fest nogensinde med disse 4 tips!

Pynt op til den mest ekstravagante fest nogensinde med disse 4 tips!

Skal det være festligt?

Det skal det nogle gange. Hvad end det er til nytår, rund fødselsdag eller noget helt tredje, så er der bare nogle omstændigheder, der kræver, at det hele fejres med lidt mere bravur end normalt.

Og sådan en fejring kræver også, at der pyntes op derefter! Der er et helt væld af muligheder derude for at lave en opdækning, som ikke bare er den samme kedelige, som vi alle kender. Når det skal være ekstravagant, så kan du følge disse 4 tips.

Ild i isen med isfontæner

Noget af det vildeste, som vi normalt ser på restauranter, er, når der kommer ild i islagkagen (eller bare i en normal kage). Det kan virkeligt få dem omkring bordet til at tabe kæberne af begejstring.

Hvorfor ikke gøre det derhjemme? I dag er der jo rig mulighed for at købe isfontæner fra eksempelvis https://www.dreamshop2u.dk/Isfontaner.html på nettet.

Disse er simpelthen så simple. Med de rigtige isfakler til kage og lignende, så sætter du dem bare i desserten, tænder, og så er der ild og sjov for alle pengene. Det er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra ”wow”-faktor på, uden at du rent faktisk skal til at stå og bakse på ny med desserten!

Design dit eget menukort

Før der kommer isfakler i kagen, så skal der jo være kage på menuen. Hvis du står for selve festen, så er det med al garanti også dig, som kommer til at stå for den mad, som I skal spise.

Netop her er der også mulighed for at gøre det hele lidt mere spændende end det plejer at være. Hvad med ikke bare at fortælle gæsterne, hvad de skal have at spise, men i stedet lade dem læse det?

I dag er der så mange programmer som Photoshop og Publisher, som let lader dig lave smukke menukort i hånden på ganske kort tid. Du kan endda finde skabeloner på nettet, som hjælper dig her.

Dette er simpelthen bare en måde at pifte hele affæren lidt op på. Samtidig viser det også, at menuen alligevel er velovervejet – man ville jo ikke designe et menukort, hvis menuen ikke var helt perfekt sammensat.

Personliggør siddepladser og navnekort

Hvis du gerne vil have, at dine gæster sætter sig, hvor end de har lyst, så er dette råd nok ikke til dig.

Vil du derimod gerne have lidt mere struktur og samtidig gøre det sjovt? Så lav dine egne navnekort og stil dem ude ved pladserne!

Her er der mulighed for også at vise, hvor godt du kender dine gæster. Hvorfor ikke dekorere navnekortet med tegninger af noget, som du ved de elsker? Eller hvad med at lægge en ting på tallerkenen, som minder dig om gæsten?

Det er en fantastisk måde at vise, hvor meget dine venner og bekendte her i virkeligheden betyder for dig.

Husk et farvetema

Isfontæner, navne- og menukort er alt sammen meget godt – men det skal passe ind i et tema.

Det kan være en helt fabelagtig idé rent faktisk at vælge omtrent 3 farver, som du vil bruge igennem pynten.

Populært er sådan noget som guld, sølv og sort, når vi når nytårsaften, men det kan faktisk være hvad som helst. Du kan eventuelt bruge værktøjer på nettet, som lader dig vælge én farve og se, hvilke farver, som man normalt ville bruge sammen med den originale.

For at have et farvetema får bare det hele til at føles det mere gennemført. Og en gennemført oppyntning er svær at slå, og får helt klart også gæsterne til at måbe!

admin

Related Posts

Livet før en kogende vandhane

Livet før en kogende vandhane

Tjen penge online – sådan gør du

Tjen penge online – sådan gør du

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning