Sådan planlægger du et godt teambuilding-event

Sådan planlægger du et godt teambuilding-event

Hvad end du er en del af en stor virksomhed eller et lille firma, så er konceptet omkring teambuilding helt sikkert ikke fremmed for dig. Det er nemlig en aktivitet, der er yderst populær på de danske arbejdspladser. Det er den især, fordi teambuilding skaber bedre stemning og et bedre arbejdsmiljø.

Teambuilding kan være rigtig mange forskellige ting. Men typisk er det en eller anden form for aktivitet, som I kan lave sammen som gruppe. Succeskriterierne er blandt andet, at I skal interagere, samarbejde og gerne komme en lille smule uden for jeres komfortzone.

Teambuilding behøver ikke at være et kæmpe projekt

Når der skal arrangeres teambuilding på en arbejdsplads, er der en tendens til, at folk begynder at gå helt i panik over det. Det gælder især dem, som står for at få begivenheden til at flaske sig. De tror, at de skal stable noget helt stort og banebrydende på benene.

Men sådan behøver det slet ikke at være. Tit bliver teambuilding langt mere hyggeligt og behageligt, hvis man kører det rimelig low key eller hvis man overlader de praktiske detaljer på nogen, som har styr på det. Det kan man blandt andet få hjælp til på https://www.kysthotellet.dk/teamaktiviteter/.

Tag lidt væk og kom ud på landet

Teambuilding fungerer helt klart bedst, hvis man ikke laver det på arbejdspladsen. Skal der ske nye ting og opstå nogle nye dynamikker, så er det en god idé med nye fysiske rammer. Her vil de ansatte tit føle en større frihed, og så er det altid dejligt at komme lidt ud af huset.

Og hvorfor ikke kombinere teambuilding-øvelsen med lidt smuk natur og noget ro? På blandt andet Djursland, Midtjylland og i Østjylland findes der mange smukke event-steder, der ligger trukket tilbage i smuk natur og et stykke væk fra de nærmeste byer.

Kombinér teambuilding med fest og hygge

Efter en omgang teambuilding er der tit god stemning. Folk har fået løsnet lidt op, og de er kommet ind på hinanden på nye måder. Det kan derfor være en god idé at udnytte den gode stemning og fortsætte det sociale arrangement.

Det kan man med fordel gøre på det samme sted, som man har afholdt teambuilding-eventet. Her vil man sikkert kunne få hjælp til for eksempel at arrangere en hyggelig middag og måske lidt fest bagefter. Her kan folk snakke med hinanden under mere løse rammer end normalt.

Tag hensyn til medarbejderne

Tit er der nogle bestemte strukturer, som alle teambuilding-events hører under. Der er for eksempel tit aktivering, aktivitet og dialog. Og det er i og for sig godt nok, men det er samtidig vigtigt at huske, at de meget aktiverende og til tider grænseoverskridende øvelser ikke er for alle.

Nogle ansatte er helt sikkert lidt mindre udadvendte og mere forsigtige end andre. Det er der naturligvis ikke noget galt med, og de skal også have plads. Tænk derfor over, om den gældende teambuilding vil være en behagelig oplevelse for alle.

admin

Related Posts

Livet før en kogende vandhane

Livet før en kogende vandhane

Tjen penge online – sådan gør du

Tjen penge online – sådan gør du

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning