Send din campingvogn på værksted på stort caravan værksted

Send din campingvogn på værksted på stort caravan værksted

Din campingvogn kan selvfølgelig også gå i stykker lige som alle andre køretøjer. Det er derfor en god ide at sende den på værksted, når det sker. Det kan endda være en god ide, at du sender den på værksted, inden den går i stykker. På den måde kan du være mere sikker på, at den kan holde til turen.

Hvis du leder efter et godt caravan center i nærheden af Kolding, Horsens eller Aarhus, kan du for eksempel bruge Vejle Caravans. De har stor erfaring med at reparere campingvogne og tager imod campingvogne mange steder fra. Der er mange, der vælger dem, fordi de har sådan et godt ry. Det kan derfor også være en mulighed for dig.

Få tjekket campingvognen, inden du skal køre langt

Der er mange, der tager campingvognen med på sommerferie, når de kører til Spanien, Italien eller Frankrig. Det er en rigtig god mulighed for at holde en hyggelig ferie, hvor du har din overnatningsmulighed med hele vejen rundt. Det er dog også vigtigt, at du sikrer dig, at din campingvogn kan holde til hele turen. Det er derfor en god ide, at du får den tjekket, inden du tager af sted. På den måde kan du være sikker på, at du har gjort alt, hvad du kunne for, at den kan holde hele vejen fra Danmark til Sydeuropa og tilbage igen.

For det er ærgerligt, hvis din campingvogn pludselig giver op på halvvejen. Så er der langt hjem til Kolding, Horsens eller Aarhus. Så skal du til at finde et autoværksted der, hvor campingvognen er brudt sammen. Og det er endnu mere ærgerligt, hvis det er noget, som kunne have været forhindret, hvis du havde fået et caravan værksted til at kigge på den hjemmefra.

Det skal tjekkes på din campingvogn

Der er en række ting, som det er vigtigt, at du med jævne mellemrum får tjekket på din campingvogn. Det er for eksempel gassen, fugten og bremserne. Det siger selv, at det ikke kommer til at gå godt, hvis der er et problem med en af de ting. Der kan det blive svært at holde ferie. Det er derfor vigtigt, at du får tjekket din campingvogn regelmæssigt – også selvom du bare holder ferie herhjemme i Danmark. Ellers kan du hurtigt ende med at skulle betale mange tusind kroner for at få noget skiftet.

Hos Vejle Caravans kan de blandt andet lave det, som de kalder et ferieeftersyn. Der tjekker de netop, om din campingvogn er klar til, at du kører på ferie i den. De tjekker bremserne, gassen, lyset, undervognen og hjulene. Alle de vigtigste ting bliver dermed gennemgået, når du får sådan et syn.

Hvis der er noget konkret, som du gerne vil have kigget på, kan du selvfølgelig også få gjort det. Det kan være, at du testet gassen, fordi du er bange for, at der er et problem med den. Så kan du sagtens få gjort det. Kilde: Vejle Caravans.

admin