Sikker strømforsyning til hjemmet

Sikker strømforsyning til hjemmet

Uden strømforsyning går det ikke

For et års tid siden besluttede vi at kigge hele vores strømforsyning til hjemmet godt og grundigt igennem, da vores hus er et ældre hus fra 1920’erne.

Det viste sig i høj grad at være en rigtig god ide, da det meste el også var af ældre dato.

Samtidig fik vi kigget på strømforsyning til computere og alle andre elektriske apparater og sågar den udendørs strømforsyning.

Strømforsyning til haven

Modsat hvad mange måske gør, så valgte vi at gå i gang med renovering af el, der var ude. Både fordi, vi syntes, det var nemmere at gå til i sommerperioden, men også fordi det var absolut påtrængende.

Langs carporten har den tidligere ejer for eksempel blot trukket et løst kabel, der med søm som støtter løb oppe under det flade carporttags udhæng. Hvad værre var, at elkablet, der i øvrigt var en helt almindelig forlængerledning, var trukket videre ind i carporten.

Carporten bliver benyttet som værksted, da vi har bygget en ny længere ude ved vejen. Kablet var indenfor sat i en gammeldags ”stikprop” med to udgange og i midten med plads til en pære, så man både havde lys og to stikkontakter. Det var selvfølgelig både farligt og aldeles uforsvarligt.

En helt ny og sikker strømforsyning blev lagt ind med grej fra firmaet KOZ Electronics. Til selve haven blev der brugt en såkaldt LED strømforsyning som også kendes som en LED transformer.

El inde i huset

Med hensyn til el inde i huset var det bestemt ikke meget bedre. Så også her måtte vi have nye kabler trukket.

Strømforsyningen til diverse apparater blev der også ryddet op i og nye indkøbt.

I dag fremstår vores hjem meget mere moderne og vi er i stor stil fri for mange unødvendige ledninger fra diverse labtops, omformere, transformere osv.

Strømforsyning med på ferien

Hjemmet både haven og inde gav lidt sig selv. Men ved en tilfældighed nævnte fagmanden fra el-firmaet også, at el på ferie af og til kunne være lidt af en udfordring. Det havde vi slet ikke tænkt på.

Vi købte derfor en billig DC/AC transformer med adapter, der kunne virke som en omformer af vores bils el. På den måde kunne vi efterfølgende trygt tage på ferie vel vidende, at vi ikke ville løbe tør for strøm. Vores familie bruger alle de nye strømkrævende apparater og børnene ville ikke kunne klare en tur helt til Italien uden at kunne ”snappe” med venner eller tjekke dem ud på Facebook.

admin

Related Posts

Livet før en kogende vandhane

Livet før en kogende vandhane

Tjen penge online – sådan gør du

Tjen penge online – sådan gør du

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Min vejledning til hvordan du/i vælger den bedste industristøvsuger til virksomheden

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning

Professionelt GPS tracking system – en nem overvågning